MÉS INFORMACIÓ

EQUIP DE SO
Les necessitats tècniques pel que fa al so són simples doncs el format és en duet, però és totalment necessari disposar del material que referenciem!

CH #

INSTRUMENT

MICRO

CH 1

Guitarra Martin DI

CH 2

Guitarra Martin DI

CH 3

Guitarra Alhambra DI

CH 4

Percusió 1 XLR

CH 5

Percusió 2 SM57

CH 6

Veu Borja SM58

CH 7

Veu Feliu SM58


El cantautor utilitza la guitarra Alhambra i és la veu principal. El guitarrista utilitza la guitarra Martin i fa coros. També s’ocupa de les percussions: bombo casolà (ch#4, que funciona amb micro de contacte) i pandereta (ch#5).

El grup porta tots els seus instruments i el micro de contacte per al bombo casolà. Són necessàries les caixes d’injecció (DIs), micros i línies llistades.

Altaveus de PA: el sistema de PA ha de tenir potència suficient per cobrir el recinte i aforament.

Control de PA: és necessària una taula amb un mínim de 8 canals, 2 auxiliars per fer enviaments independents i un multiefectes (incorporat és OK).

Monitoratge: són necessàries dues (2) cunyes.

Altres: cal un tamboret tipus ‘bar’ i una cadira sense recolza braços.

El grup es desplaça sense tècnic de so.

ESPAI
El concert pot succeïr en un lloc inte­rior o exterior, sempre que pugui dis­posar de l'equip de so necessari i que pugui il•luminar-se adequadament. És preferible un lloc acollidor i curiós on la gent pugui seure i moure's còmoda­ment. El concert es fa en un lloc secret (pel públic) però se'ls citarà en un punt no gaire distant per arribar al lloc fent una passejada... a cegues, per tant, cal una visita tècnica previa per definir els moviments del grup i l'estratègia d'arribada.

IL·LUMINACIÓ
Depèn de l’espai, es valorarà en la visita tècnica pertinent!

OBSERVACIONS
El CONCERT A CEGUES és un espectacle molt especial per a un públic reduït. Per a qualsevol altre format necessita­rem, a més de la visita tècnica prèvia, comunicació amb el programador i tècnics per definir estratègies enfront de les possibles eventualitats o carac­terístiques de l'espai i aforament.

MÉS INFORMACIÓ
www.verslinfinit.cat
www.feliuventura.cat
www.ppf.cat

CONTRACTACIÓ
Propaganda pel fet!
Xavier Angulo · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · +34 938787488