QUÈ EN PENSA LA GENT?

"Tenir el Feliu Ventura tocant per nosaltres va ser tot un privilegi. Tenir només obertes les orelles per gaudir-lo també. Va ser molt emotiu, però per mi hagués deixat nomes les orelles per fer-ho íntim i abstenir-se dels moviments corporals”
Marta Carreras (assistent al CONCERT A CEGUES del CC Can Sandaru)

"Doncs mira, a mi em va agradar molt! Al principi sense saber què passaria amb els ulls tapats una mica atabalada. Però si des del principi hagués sabut que només havia d’escoltar i sentir, doncs perfecte! La cançó ‘Com la pell de la bresquilla’ fou la que més sensacions em va fer venir quan érem a cegues! Sense ser a cegues... “Present” em va encantar. La veu d’en Feliu és molt maca”
Rosa Díaz (assistent al CONCERT A CEGUES del CC Can Sandaru)

"Em va semblar una experiència única! quan no veus res, la resta de sentits amplifiquen el seu poder de percepció...i un cop ens van descobrir els ulls, la proximitat amb en Feliu Ventura i el seu company a la guitarra no es va trencar en cap moment. Moltes gràcies!”
Marta Morillo (assistent al CONCERT A CEGUES del CC Can Sandaru)

"Molt interessant, em va agradar molt, una proposta diferent, cantaven molt bé!!”
Roser Ferret (assistent al CONCERT A CEGUES del CC Can Sandaru)

"El concert a cegues: Una passejada agradable despertant els sentits! Em va semblar una proposta original, suggerent i que em va venir molt de gust de viure!”
Eugènia Boada (assistent al CONCERT A CEGUES del CC Can Sandaru)

"Tot i que al principi estava una mica reticent a la idea de tancar els ulls, a poc a poc em vaig deixar portar per la música i els sentits. Per mi va ser una experiència; divertida, diferent i sorprenent. La recomanaria a tothom, sobretot a aquells que creuen que a través de la vista es veu i es percep tot.”
Nàdia Urrich (assistent al CONCERT A CEGUES del CC Can Sandaru)

"Com que ja sabia prèviament de l’activitat, no em va agafar per sorpresa. En canvi penso que em va permetre entrar més tranquil·lament al concert i a l’experiència, o sigui, concentrar-me més amb el que es buscava: deixar anar la ment i el ritme dins del teu silenci, i donar llum interior segons les cançons anaven sonant”
Albert Codinas (assistent al CONCERT A CEGUES del CC Can Sandaru)

"Va ser màgic, únic, i estic conveçuda que tots els qui hi vam ser el recordarem durant molt de temps. (…) No va ser només un concert amb els ulls tapats, va ser tota una experiència de sons, de tactes i d'olors.”
Bel Zaballa (assistent al CONCERT A CEGUES de Barcelona)
Llegir-ne més: mesvilaweb.cat

“L'explosió de sentits és embriagadora: l'oïda s'afina, les olors s'intensifiquen... però sobre­tot el tacte. És curiós com per mo­ments, des de la foscor, et sents més viu i ho sents tot més.”
Ulrike Strogoff (assistent al CONCERT A CEGUES de València)

“La veritat és que descriure el cúmul de sentiments, emocions, nerviosisme, pell de gallina, mans suades, foscor, sentits agudit­zats, alerta, llàgrimes darrere d'un anti­faç, somriures bobalicons, bresquilles, flaires; se'm fa molt difícil...”
Sònia Alegre (assistent al CONCERT A CEGUES de Barcelona)

“D'altra banda, l'experiència té una component pre­ciosa, que és el fet de donar-li de la mà a un desconegut/desconeguda i con­fiar-hi "cegament" (mai més ben dit!) perquè t'acompanyi amb delicadesa fins allà on calgui. Això m'agrada molt. És molt bonic.”
Eulàlia Miralles (assistent al CONCERT A CEGUES de Barcelona)

“Va ser fantàstic el viatge en el món dels 5 sentits que ens va regalar en Feliu Ventura fa uns dies. Aquella tarda vaig tocar, escoltar, olorar amb més intensitat que mai.”
Eilàlia Solé (assistent al CONCERT A CEGUES de Barcelona)

“Arribar, deixar de veure el món i començar a sentir-lo. Sona bonic, però et sents despullat, tens. Mans que et guien, t'acompanyen. Un acordió es converteix en un far. Seure, encara tens, buscar-te, trobar-te, ubicar-te. A poc a poc es desperten sensacions, comences a veure-hi sense veure-hi. Olors, sons, detalls. Descobrir, sentir, deixar-te portar per la música: entrar-hi. Alliberar-se. Despertar.”
Marc August (assistent al CONCERT A CEGUES de València)