UNA ULLADA AL CONCERT A CEGUES

CONCERT A CEGUES és el nou espectacle musical i vivencial que ens proposa el cantautor Feliu Ventura de la mà de l’activista multidisciplinar Marga Socies. L’experiència es va dur a terme de manera exitosa la tardor de 2013 i circumscrita dins la campanya ’Vers l’infinit · 20 anys en directe’, amb la qual Feliu Ventura celebrà dues dècades sobre els escenaris. La proposta és tan simple com agosarada: un concert a un lloc secret en el qual el públic assistent gaudeix de l’espectacle privat del sentit de la vista, redescobrint la música en directe a través del tacte, l’olfacte, el gust i clar, l’oïda. CONCERT A CEGUES és la història d’un públic resseguint el fil roig del destí per un laberint musical –sense minotaure- desposeït del sentit de la vista.

Tardor de 2013. Barcelona, València. El públic només sap la ciutat i la data. I que assistiran a un concert especial, a cegues, de Feliu Ventura. Pocs dies abans, reben la següent missiva:

‘Ens citarem en un lloc encara a determinar, a una hora concreta, encara a denfinir. Lloc X i hora H. Un cop hi haurem arribat, anirem junts a un espai secreto n hi celebrarem un concert únic. Tots ho són, d’únics, però aquest serà encara més especial perquè des que ens trobem al lloc de la cita i fins que acabem el concert… durem els ulls tapats! Feia temps que aquesta iniciativa ens rondava pel cap i finalment la volem fer aprofitant l’avinentesa!’

Des d’aleshores, els concerts a cegues es succeeixen en llocs secrets cada nit a les ciutats més importants del món: Londres, París, Sant Celoni, Berlín, Roma, Xàtiva… L’espectador escolta, olora, sent, com no ho havia fet mai abans.

La campanya de CONCERTS A CEGUES té tan bona acollida que Feliu Ventura i Marga Socies decideixen obrir-ne la contractació més enllà de l’experiència inicial assolida i circumscrita als actes de celebració dels 20 anys als escenaris del cantautor xativí.